top of page

Concerts

Març 2019. Napoli

Duo Vela 25 anys - 2 pianos a Itàlia

Concert de celebració de l'aniversari del duo, en el marc del Piano City Napoli.  Obres de Mozart, Brahms, Comellas, Montzalvatge i Lutoslawski per a 2 pianos.

23/1/2019

20h. CMMB

Duo Vela 25 anys - 2 pianos

Concert de celebració de l'aniversari del duo, amb obres de Mozart, Brahms, Comellas, Montzalvatge i Lutoslawski per a 2 pianos. Al l'Auditori Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona.

Desembre 2018. Casa Elizalde.

Duo Vela 25 anys - piano a 4 mans

Tornem a la Casa Elizalde per commemorar els 25 anys del nostre debut com a Duo, el 3 de desembre de 1993, en un concert amb Joventuts Musicals de Barcelona.

27/10/2018

18h. Auditori AXA

3ª Marató solidària per SQM, Fibromiàlgia i Fatiga Crònica

Un concert solidari per recaptar fons per a la investigació mèdica, dedicat a Granados amb 25 dels més reconeguts pianistes catalans: Adrià Bravo, Akiko Nomoto, Alba Ventura, Albert Guinovart, Àlex Martos, Àlex Ramírez, Alfredo Armero, Arnau Balcells, Carlos Bujosa, Carles Marigó, Daniel Blanch, Daniel Ligorio, Duo Vela, Elena Sancho, Jean-François Dichamp, Jordi Badia, Katia Michel, Laia Masramon, Laura Pérez de Tudela, Mario Miralles, Raimon Garriga, Ricard Rovirosa, Víctor Braojos, Xavier Ricarte. 

3/4/2018

19h. Amics de la UNESCO

Dones compositores

Eulàlia i Ester Vela, Duo Vela, interpreten obres originals per a piano a 4 mans: Fanny MENDELSSOHN-HENSEL, Clara WIECK SCHUMANN, Marie JAËLL, Mel BONIS, Amy Marcy Cheney BEACH  Germaine TAILLEFERRE, Mercè TORRENTS i Mª Rosa RIBAS.

1/2/2018

18h. Petit Palau

Homenatge al pianista i pedagog Àngel Soler

Concert Homenatge al pianista i pedagog Àngel Soler. Intervencions musicals dels seus deixebles i amics, testimoniant els seu mestratge, entrega i amor a la Musica.

Please reload

bottom of page